De 23:00 a 23:59
Quimèric (R) / Generació BSO (R)
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
Derrota que deixa sense marge al Sabadell 'B' respecte a la zona de 'play-off' | cesabadell Derrota que deixa sense marge al Sabadell 'B' respecte a la zona de 'play-off' | cesabadell
06.05.2024 9:50

El Sabadell 'B' perd contra el cuer i es torna a complicar l'ascens

Final de temporada no apte per a cardíacs a la Lliga Elit. Abans de començar l'antepenúltima jornada, el Sabadell 'B' tenia alguna opció de certificar l'ascens matemàtic, però la desfeta al camp de la Guineueta (2-1), combinada amb les victòries dels més immediats perseguidors, escurça la distància entre el filial arlequinat amb la zona de play-off a només un punt. Amb només sis en joc, l'equip dirigit per Conrad Garcia avantatja en un punt el Vic, en tres l'Atlètic Lleida i l'Horta i en quatre el Figueres.

I això que el partit contra la Guineueta es va posar de cara per als arlequinats amb un gol molt matiner d'Ivan Bustamante al minut 3, però tot i el domini del filial del Sabadell, el conjunt barceloní va empatar el resultat al minut 57 i va aconseguir capgirar el resultat al minut 90 per signar el definitiu 2-1. Abans, Jose Enrique Carrasco va fallar un penal en un dia per oblidar.

Ara, tots els escenaris estan oberts de cara a aquest cap de setmana en el duel que tindrà lloc a la Nova Creu Alta contra l'Europa 'B', que és líder destacat i no es juga res. Si es donés una carambola, el Sabadell 'B' podria celebrar l'ascens matemàtic, però en cas contrari, podria arribar a l'últim compromís de lliga fora del segon lloc. Com a mínim, el que ja té assegurat l'equip sabadellenc és el play-off en cas de no poder acabar segon.

"És la derrota més dura que hem patit. Per sensacions, vam dominar durant tot el partit i ens va penalitzar la falta de contundència a les dues àrees i la falta de concentració. És una derrota molt dura perquè perdem una oportunitat molt bona d'encarrilar l'ascens"